Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

Minä täällä hei!


Tänä synkkänä ja myrskyisenä yönä (iltana) päätin aloittaa blogittamisen. Muutama tunti hujahtikin kun tappelin ulkoasun kanssa, loppuyö meneekin varmaan tekstin kanssa ;) Ensimmäisen postauksen aiheena on: kuka, mitä, missä, millainen ja miksi.

KUKA?!!
Parikymppinen neitokainen Torniosta, Suomen Lapista. Täällä synnyin, tänne varmaan kuolenki. Lapsuudessa muutin paljon, Kemiin, Keminmaahan, Sonkajärvelle ja sieltä takaisin Tornioon. Silloin kun muutimme takaisin olin 12-vuotias, kuudennella luokalla siis. Siitä alkoikin koko ylä-asteen kestänyt koulukiusaamishelvetti, jota en mielelläni enää muistele. Ylä-asteelta hengissä (ihme kyllä) selvittyäni aloitin opinnot ammattikoulussa ja lukiossa. Opintojen päätteeksi valmistuin vaatetusalan artesaaniksi ja sain ylioppilaan paperit taskuuni :) Samana syksynä sain työpaikan ketjuvaatekaupasta, jossa olen edelleen somistajana ja myyjänä.
Kotoa muutin pois kun olin 17. Oman asunnon ostin reilu pari vuotta sitten. Rivitalokaksion, jonka remppasin mieleisekseni. Nykyisin täällä minun seurana asustelee avokki ja leopardigekot Jack Sparrow ja Ai. Kotipostausta luvassa sitten myöhemmin ihan kuvien kanssa.

Jack ja Ai sanoo hei!


MITÄ?!!!
Shoppailua, tankotanssia, ompelua, cosplayta ja yleistä häröilyä.

Shoppailua rakastan. Kenkiä, mekkoja, hameita, korsetteja,koruja..sanoinko jo että kenkiä?
Nykyisin ostan melkein kaiken ulkomailta, koska Suomessa on KALLISTA!  Lisäksi täällä pohjoisessa ei ketjuliikkeitä kummempia kauppoja juurikaan ole, joten tavara on pakko tilata netistä, jos jotain erikoisempaa haluaa. Ebay on osoittatunut varsinaiseksi aarreaitaksi <3 Ostan nykyisin melkein kaiken sieltä.
ja ostan paljon...ja usein. :D Jos pitää valita syönkö viikon vai ostanko kengät, niin ostan kengät. Luvassa onkin paaaaaljon postauksia hankinnoistani. ;)
Vähintään kerran vuodessa on myös pakko päästä shoppailemaan Helsinkiin. Morticiaan palaa äkkiä useampikin saturainen.Tankotanssin aloitin kesällä 2010. Kävin kahdella alkeistunnilla Helsingissä, Rock the polella ja koukkuun jäin. Alkusyksystä oli pakko ostaa oma tanko, joka äidin kanssa yhteistuumin sitten olohuoneeseen asennettin. Täällä kun ei ollut tunteja tai opetusta ollut tarjolla, opettelin liikkeet itse internet apunani. Mistään opetus DVD:stä en ollut kuullut, joten en osannut ostaa niitäkään. Täällä sitten itsekseni tahkosin, etsin netistä kuvia, mietin että miten tuohonki solmuun pääsee ja kohta tolpalle kokeilemaan. :D Olihan se vääntöä ja kääntöä mutta tulipa ainakin selväksi mihin eri suuntiin kroppaa voi taittaa. Puolisen vuotta kun olin itsekseni vääntelehtinyt, löysin tankotanssi foorumin, josta sitemmin onkin ollut todella iso apu! Tekniikkavinkit ja kannustus on todellakin tulleet tarpeeseen!! Kiitos ja kumarrus foorumilaisille ;) Viime syksynä kouluttauduin tankotanssin ohjaajaksi ja nykyisin pidän tunteja täällä Torniossa. Pyrin myös netistä ja dvd:ltä kaivamaan kaiken informaation mitä vaan tarjolla on ja näin kouluttamaan itseäni eteenpäin. Opettelu ei lopu tässä lajissa koskaan!!
Isoin saavutukseni on kun kilpailin maaliskuussa tankotanssin SM-kisoissa, avoimessa sarjassa. En olisi ikinä uskonut, että pääsen mukaan. Minä! Kotona oppinut, vain reippaan vuoden harrastanut tankoilija. Huhhuh! :D Se oli hieno kokemus ja nautin kisoissa joka hetkestä. Parasta kumminkin oli kun pääsi lavalle, se tunne oli ihan sanoinkuvaamaton ! Kilpailemista ja esiintymistä pyrin kyllä jatkamaan niin pitkään kuin mahdollista.
Olen jääny ihan koukkuun tähän lajiin. Uutta voi opetella loputtomasti, aina voi kehittyä eteenpäin, comboja ja spinnejä on lukemattomia ja mun kroppa ei ole ikinä ollu näin hyvässä kuosissa! Mulla on jopa lihasta, prkl! :D

Rakastan myöskin ompelua, korujen tekemistä ja kenkien duunausta. Vaatteita myös duunaan jonkin verran. Muokkaamaan joudun aika paljon, koska olen niin "kurvikas" ettei kauppojen vaatteet tahdo istua hyvin.Onneksi osaa ommella! On rentouttavaa kun saa tehdä käsillään jotakin ja luoda. Bravuurini on mekot, hameet ja korsetit. Väkerrän myös pinnejä ja koruja myyntiin asti, ensi lauantaina voi Kemin mangapäiviltä löytää myyntipyötäni. Tervetuloa ostoksille!!! Ompelemisesta teenkin oman postauksen ihan ajan kanssa, asiaa on niin paljon ;)  Tässä kumminkin ensimakua:

MISSÄ!!!?
Torniossa. Punaisessa rivarikaksiossa. :D

MILLAINEN??!!

Jos jotakin pyytäisi kuvailemaan tyyliäni, vastaus olisi varmaankin gootti. :) Itse en kumminkaan miellä itseäni gootiksi. Laitan päälle vaatteita, jotka minusta näyttää kivalta :) Yhtenä päivänä voin vetää päälle kellohelmaisen pallomekon, seuraavana päivänä maastohousut ja t-paidan, kolmantena päivänä lolita-hameen ja korsetin :D Voisi sanoa että tyylini on puna-musta-pinkki-violetti sekoitus goottia, pin-uppia, kabareeta, burleskia, lolitaa ja prinsessaa. Myös meikkaustyyli vaihtelee vaatteiden mukana mutta meikkiä on silti pääasiassa aina ;)
Välillä ei ole helppoa asua pienessä kaupungissa ja pukeutua muiden silmään erikoisesti. Täällä ainakin ihmiset avoimesti ja törkesti tuijottaa. Perään harvemmin huudellaan mutta uskomattomia juoruja kuuluu aina välistä :/ Ihme ja kumma yleensä nämä mollaajat ovat parikymppisiä naisia. Onko kyse kateudesta vai omasta epävarmuudesta, sitä en tiedä. Mummoilta tulee yleensä kehuja :D Piristää kummasti päivää kun vaikka töissä joku mummeli kehuu tyyliä ja vaatteita ^^ Yksi kerran kertoi seuraavansa päivittäin omasta ikkunasta, että mitä mulla on päällä kun menen töihin. Mulla on stalkkeri x)
mutta jokatapauksessa, tyyliäni en aio muuttaa vaikka kuinka ihmiset tuijottais ja juoruais. Mulla on näin hyvä olla ja on vain kiva aiheuttaa paheennusta ;)

MIKSI?!!

No siksi koska muillakin on!!!Huh, olipa pitkä eka postaus. Toivottavasti edes joku jaksoi lukea :D Seuraavaksi luvassa täysin materialistinen postaus kun shoppailuni saapuvat ulkomailta. Ei malttain odottaa!!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti