Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Halloween is coming - Kuinka ärsyttää naapureita

Kuten otsikosta voi päätellä, minulla asuu naapurissa erittäin nipoa porukkaa :(
Heti kun ripustin ekat luurangot omaan pihapuuhuni, tuli käsky siivota piha.
 Enkä muuten siivonnut!    
Päinvastoin, askartelin pihamaalle päheitä Halloween-koristeita sekä tyhjensin Tiimaria hiukasen lisää. 
Minun piha, minun koristeet, NI!
Jos minä en saa laittaa mörköjä puuhun niin kukaan ei tässä taloyhtiössä sitten jouluna ripustele mitään valojakaan minnekään. Näin son!

Sunnuntaina, illan pimetessä hiippailin pihamaalla ripustaen luomuksia ympäriinsä. 

Tälläisiä juttuja tein:

PVC-lepakoita, näitä ei pieni vesisade haittaa:


Kevyesti liihottavia kummituksia:


Näitä on todella helppo tehdä.
trvitset palan valkoista, ohutta kangasta. Tunget kankaan keskikohdan paikkeille nyrkillisen vanua, langanpätkällä kiristät kurkun kiinni ja ompelet silmiksi napit. tms. Vielä langanpätkä päähän ripustusnauhaksi ja valmis!

Jos haluaa hifistellä voit tehdä kummituksista liiteleviä ompelemalla helmakangasta  kummituksen päähän kiinni.Kamppeet kasaan ja pihalle pirruuden tekoon:
Sitten odotellaan millaista valituslappusta postilaastikosta tipahtaakaan.


10 kommenttia:

 1. Ihana piha! :D Ja saatana mitä nipotusta, kyllä nyt omaa pihaansa saa koristella jumalauta. Tapa niiden puutarhatontut!

  VastaaPoista
 2. Oi, että on mageeta ;D Naapureille vaa suorat sanat ja örkkejä pihalle!!

  VastaaPoista
 3. Haha, mitä hittoa xD Joo samaa mieltä, puutarhatontut kumoon vaan tuollasilta. Ne on vaan kateellisia kun niillä ei oo mielikuvitusta.

  Voi kun nuo kummitukset on niiiiin söpöjä, vois itekin toteuttaa <3

  VastaaPoista
 4. Iiih onpas söpöjä koristeita! <3

  Ihme nipotusta todellakin. Halloween on yhtä hyväksyttävä juhlapyhä siinä missä joulukin! Omaa pihaa täytyy saada koristella miten haluaa ja sulla on juuri sopiva määrä koristusta. Säähän voisit itsekin ruveta valittamaan jouluna kuinka naapureiden joulukoristeet on rumia ja ne pitäisi heti siivota pois. :D

  VastaaPoista
 5. Voi miten söpöjä! Ja oon samaa mieltä, jos et saa koristella niin ei kyllä nekään sitten! Jumalauti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille tuesta :D nää on niin tylsiä tyyppejä ettei niillä ole edes puutarhatonttuja pihalla. Rumia jouluvaloja sun muita tilpehöörejä on kyllä senkin edestä.

  VastaaPoista
 7. Apua mitä naapureita! :DD Ei siinä, tuli mieleen yks tyyppi edellisen asunnon naapurista; valitti kyllä joka ikisestä asiasta, ei saanu tupakoida parvekkeella, eikä taloyhtiön pihalla, ei saanut ampua äänettömiä raketteja, koska hänen uskontoonsa ei kuulu uudenvuoden juhliminen; ei saa jättää autoa pihalle, menee kuulemma pelastustie tukkoon; pyörät piti olla pyörätelineessä, mutta miten mahdutat kahden rapun pyörät viisipaikkaiseen pyörätelineeseen? :D Ainiin, ja taloyhtiön säännöt on liian lepsut, ja hänen sääntöjään kuulemma noudatetaan siellä. Uskonnon varjolla kuulemma, hyvin ilmestyi lappusia seiniin ja oviin, mutta talonmies kävi niitä repimässä. ^^

  Onneksi ei enää asu siinä, vähän tuppasi huvittamaan naapurin touhut, ja kyllä otti päähänkin välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuntuu siltä että melkein joka taloyhtiössä on se yks sekopää :) joko se on kauhea kyylä tai sitten sääntönatsi...tai himouskovainen. Pahimmassa tapauksessa kaikkia näistä.

   Poista
 8. Tuliko se valituslappu naapurilta vai joltain "ylemmältä" taholta? O_O ...onpa jo vähän naurettavaa toimintaa, onhan se tietty rivari mutta silti! Oma ku oma! :D oliko lappu anonyymi vai pystytkö laittaa vastausta? x) ...niinno, lisää koristeita tais olla sun vastaus? xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei täällä ole ns. ylempää tahoa kuin naapurit kun tämä on pieni taloyhtiö :D

   Poista