Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Showtime!

Nyt esittelyvuoroon tulee lauantain esiintymisasuni.
Asun tein luonnollisesti suurilta osin itse. Topissa on eurokankaasta ostettua ihonväristä lycraa, mustaa joustavaa pitsiä päällä sekä pitsinauhaa. Kaavoja ei ollu, leikkelin vaan summanmutikassa sopivan palan ja aloin nuppineulojen avulla päällä muotoilemaan. tuota :)
Housut on tutut ja turvalliset Seppälästä ostetut miesten boxerit, joihin lisäsin pitsinauhaa. Molempiin suihkin vielä glitterä päälle niin johan kimmelsi. Pitää sitä vähän glamouria olla ;)
Ritsikoita ei topin alle voinut laittaa, joten esikseen ihan varmuuden vuoksi teippailin topin ihoon kiinni x)

Kengät ostin vuosi sitten amiclubwear:lta. Pleaserin aika perus platform-korkkarit. Välillä tulee tankoiltua nuo jalassa, aika harvoin kuitenkin. Voi olla kuukausienkin taukoja, etten tolppaile koroissa. Harmi kyllä, sillä minusta kengät tuo tankoiluun kivan lisän ja ne pidentää jalkoja kivasti.. Lisäksi se vaikeuttaa hommaa.
tuntuu vain että täällä Suomessa, missä seksikkyys on muutenkin syntiä niin koroissa tankoilua ei katsota oikein hyvällä. kisoissa ainakaan, vaikka säännöt ei sitä suoraan kielläkään.
:(

Asun pariin:ja lähempää: 
 Loppuun vielä muutamat venyttelyt. Alkaa tämäkin rautakanki taipumaan johonkin suuntaan :) Lähinnä jalat on ongelma, spagaattia olen venyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti noin vuoden. Kesällä se lasahti pohjaan ihan noin vaan, nyt taas kylmä kangistaa ja olo on jäykkä.
 Selkä kyllä venyy ja paukuu mutta hartiat ei sitten taas yhtään ://

Tavoitteena saada yläjalkakin ihan tikkusuoraan.


Mattokin on jo ihan rullalla :D Tuossa asennossa en viihdy kauaa, polveen sattuu ihan julmetun kipiää ://

Tässä saan jalan päähän kiinni mutta minusta tämä on nätinpi kun jalka on ilmassa :)


Eilen yritin jo hieman tankoilla (ja tankoilinkin) mutta onnistuin viikonloppuna tankoillessa loukkamaan kyljen ja se on vielä sen verran kipeä, ettei kylkipidot onnistu ilman tuskaa. Eilen roikuin lähinnä käsien varassa pää alaspäin ja treenasiin humming birdista kiepautusta ayshaan sekä rubber ayshaa. :)
Selätin myös yhden tempun, jota olen muutaman kuukauden epätoivoisesti vääntänyt, eli Cocoonin!! JEI!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti