Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Waisted

Ompelukone on taasen laulanut suloisia säveliään ja auttanut minua toteuttamaan nämä luomukset.
Korsetteja tälläkin kertaa. Yksi muokkaus ja yksi ihan itse tehty yksilö.

Esittelen ensin muokkauksen. Pohjalla taas Ebayn superhalapa korsetti, josta luut veks ja uudet sisään. 
Mulla on "pulaa" violeteista korseteista, joten tähän ompelelin luukujiksi violettia satiininauhaa ja siihen päälle vielä mustaa ruusukuvioista venetsian pitsiä käsin.
Tästä tuli juuri soppeli biletys-korsetti, kiristaa muutamia senttejä mutta kuitenkin sen verran vähän että voin huoletta syödä ja juoda.
Mulla kroppa on tosi herkkä ja esim. hiilihapolliset juomat (siiderit. tms) sipsit, karkit ja muut naksut aiheuttaa ihan järetöntä turvotusta. Ja voin sanoa että korsetissa olo on yhtä helvettiä jos turvottaa :/
Tuntuu että kaikki kama sisällä on "jumissa" ja kohta räjähtää koko vatsa.
HYI! x(
Yleensä jossain vaiheessa yötä minun on pakko riisua korsetti, ettei olo pääse kovin pahaksi...
 jos siis olen syönyt jotakin kakkaa ja juonut hiilihapollisia juomia. Tästä syystä juon melkein aina viiniä. Se on hyvää ^^
Itsetehdyssä yksilössä on sivuilla lilaa kangasta ja musta pitsi päällä. Edessä plansetti ja korsetti on syönyt metalliset flex-luut. Takana luonnollisesti nyöritys.
Ala- ja yläreuna on kuorrutettu pitsinauhalla.
Tämä kiristääkin kunnolla, kuvissa sitä ei ole kiristetty loppuun asti, koska korsetti oli vielä "kylmä".
Korsettia ei siis koskaan saa kiristää heti äärimmilleen, se ei tee hyvää korsetille eikä kropalle. Maltti on valttia!


Takaa erittäin huono kuva :(
Nyörikin on himpun liian lyhyt, nappasin vaan kuvia varten ekan mikä kätteen sattui :D


 Tilasin itselle lisäopiksi korsetti-kirjan :)
Kouluajoista on kumminkin aikaa ja koulussa meitä ei oikeastaan opetettu tekemään ollenkaan kunnon kiristyskorsetteja, tehtiin ennemin korsettitoppi, johon lykättiin muovista rigiele-nauhaa "luiksi". Kunnon korsettien teon olen opetellut itse.
Hyvin on pärjätty silläkin opilla mutta lisäoppi ei koskaan ojaan kaada. Kunnon kaavat aion itselle sen avulla piirtää uudestaan. Kroppa kun on viimisen parin vuoden aikana kokenut melkoisia muutoksia, kiitos tankotanssin.
Meilkein kaikki vanhan korsetit on tätä nykyä liian isoja. Olenkin niitä aina välillä epätoivoisesti pienentänyt.

Ensi viikolla kirjan pitäisi tulla. On se ollut matkalla jo kohta kaksi viikkoa x(( 

4 kommenttia:

 1. Tosi mageita noi molemmat korsetit, vitsi kun itsekin osais ommella. *.* Jonkin verran jopa osaan, mut aikalailla harrastelijatasolla kyllä ollaan. Haaveilen myös vastaavista tankoilutaidoista mitä sulla, vuosi on mulla itsellä kohta takana ja vähän edistyneempi sitä sais kyllä olla.. Vielä joku päivä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se taito karttuu ainoastaan ompelemalla, eli ahkerasti vaan teet niin kehityt ^^
   Mie oon nyt harrastanu tankoilua pikkusen päälle pari vuotta. Kotona, koska täällä ei ole ollut tunteja tarjolla. Omakin kehitys tuntuu välillä hitaalta mutta jokainen meistä kehittyy ihan eri tahtia :) Muistat vaan heti alusta tehä kaikki nostot lihaksilla, et hyppele ja muista aina pitää nilkat ja polvet ojennuksessa. Ne on kaiken A ja O ja niitä on tosi inhottava alkaa opettelemaan jälkikäteen (kokemuksesta tiedän:()

   Poista