Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

Winter is coming...

...niin tulee myös se pahuksen joulu. Itse en ole jouluihmisiä, enkä ole minään vuonna omillani asuessa laittanut mitään jouluvaloja ynnä muutakaan härpäkettä.
Avokki kuitenkin tänä vuonna tahtoi joulukuusen (!!!)
ja jouduin tähän tahtoon nyt sitten pitkin hampain taipumaan. 
Ehdoitta ei kuitenkaan tämäkään asia toteudu. Ensinnäkin ei vihreää kuusta, meille onneksi tulee valkoinen. Toiseksi, sen pitää sointua yhteen muun sisustuksen kanssa, koska muuten herkkääkin herkempi tyylisilmäni järkkyy! 
Yksinkertaisesti minä siis vastaan kuusen koristelusta. Mitä tahansa pilipalipalloja kuuseen ei tule, vaan värit on tarkasti rajattu, mustia palloja ja violettia nauhaa. 
Tällä suunnitelmalla suuntasimme eilen IKEAan.

Olin blondi, sillä omana itsesäni en pysty ostamaan tosissani joulukoristeita :D

 
Kokeilin ekaa kertaa smoky eye-meikkiä tavallisten kissarajausten sijaan ja kivahan tuosta tuli :P

Käytin apuna tätä tutoriaalia, omiin silmiin soveltaen tietty. eikä mulla ollu irtoripsiäkään tällä kertaa ku tuli hieman kiirus :P
 


Vaatteet oli mustaakin mustemmat. Kiva kontrasti vaalean tukan kanssa.


Bolero: Second hand
Top: Lindex
Corset: Shadow ;)
Skirt: CyberShop, Hell Bunny
Pantyhose: Seppälä
Hat (?) & Earrings: H&M
Shoes: Skopunkten


IKEA oli luonnollisesti täynnä jengiä. En tiedä muista mutta mulla iskee Ikeassa aina ihan järetön ikearage. Ai mikä se on? No se on se vitutus ja raivo ajattelemattomia ikea-taapertajia vastaan. Joko a. jäädään KESKELLE käytävää isojen kärryjen kanssa vaihtamaa Irma-Anelman kanssa viikon kuulumiset, tietty niin, että ohi ei pääse edes kiertällä, koska käytävän molemmin puolin on joku tajutoman kokoinen huonekaluhässäkkä edessä.
b. Maleksitaan keskellä käytävää helevetin hitaasti, mieluusti porukalla, kärryjen kanssa tietysti. Ohi ei pääse kuin kiertämällä sohvaviidakon läpi.
tai c. Jätetään kärryt poikkittain käytävälle ja mennään hipeltämään saviruukkuja tai muuta vastaavaa. VOI VI**U! Ihmiset, oikeasti!
Vaikka olisin kuinka hyvällä tuulellan niin jo noin 3 min Ikeassa kiristää hermoja oikein napakasti.

Mitä ikeasta löytyi. No ei MITÄÄN. (50 sentin suklaata ei lasketa) Ainakaan niitä  mustia joulupalloja. Joulupalloja kyllä oli, isoja laatikoita täynnä joulupalloja mutta värejä oli tarjolla huimat kaksi kappaletta, joko punainen tai hopea. Missä on mielikuvitus taas! -.-
Joulunauhaa en tainu bongata minkäänlaista. 
Shit!
Metsästys siis jatkuu...

Käytiin paluumatkalla LIdl:ssä ruokakaupassa ja mitäs sieltä löytyi! Ei voi olla! Violetteja joulupalloja!!! LAATIKOLLINEN!
Pallot kainaloon ja kassalle.
Nyt pitää vaan enää löytää niitä mustia joulupalloja. 
Onneksi sain naamakirjassa vihiä että Rustassa olis pääkallopalloja (must have!) ja Halpa-Hallissa pitäis olla mustia palloja. jos ei tärppää niin onneksi Ebay pelastaa. Mitä ei löydy Ebaystä, ei ole olemassa.

Nuo kultakuvioidut EI päädy minun kuuseen. Heitän niillä vaikka harakoita. 

Suklaan uhrasin heti suklaacookieihin, nam nam nam!!
Itsetehdyt on parhaita <3


Tänään oli normi-tiistai. tankotreeniä ja sen jälkeen koreotunnin vetäminen. Treenasin Rubber-ayshaa. Selkä venymään ja haba paukkumaan!  ;)
Kyllä se tästä vielä hyväksi tulee, vakautunut se on paljon ja selkään on tullu viimisen puolen vuoden aikana huimasti venyvyyttä. Se on hyvä, sillä omaa silmää miellyttää juuri ne liikkeet, jotka vaatii venyvyyttä selältä.
Talvi alkaa taas vain haitata treenejä, ei mitään pitoa sisäreisissä, koska iho on niin kuiva! Tänään sain jopa verinaarmuja (??) sisäreiteen. Iho kai jotenkin "repesi" kuivuuttaan -.-
ja kyllä, minä rasvaan tätä nahkaa..

Tässä videoo treenistä:


Salille en meikannut kovin kummoisesti, vähän tuollainen anime eyes-tyylinen möllösilimä meikki.


Huh, tässä oli miun vapaapäivät, huomenna taas duuniin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti