Sivut

torstai 6. joulukuuta 2012

Olioita ulkoavaruudesta?

Viikonloppuna polkaistiin onnistuneesti pikkujoulukausi käyntiin. Vietettiin piiiiiiiitkästä aikaa kunnon tyttöjen iltaa Annun luona. Ohjelmassa oli saunomista (puolet porukasta ei saunonu kylläkään x)) Juotiin, naposteltiin, laitauduttiin ja tietty juteltiin kaikesta mahdollisesta. Puolenyön hujakoilla lähdettiin baariin.

Tyttöjen illat on mukavan rentouttavia, harmi vain että, me ollaan niitä "laiskoja" järjestämään. Aina on muka töitä ja kiireitä tms. Aikuisena aikatauluja on vaikea sovittaa yhteen..Toista se oli vaikka teininä. Meitä on tosin paljon töissä kaupan alalla ja täällä rajalla kaupat ei ole koskaan kiinni. Meidän liike on kiinni 5 päivää vuodessa, se on vähän se. (Esim. tänään, vaikka on itsenäisyyspäivä kaupat on normaalisti auki, jopa erikoisliikkeet) Anyway, päätettiin kuitenkin että tyttöjen illoista tulee tästä lähtien joka kuukautinen tapahtuma.

Tässä illan look.

salamaraiskaus!
Aika perussettiä,  kevyt korsetti ja Punk Raven kynähame :)

Synttärilahjaksi ostamani kengät pääsivät ekaa kertaa ulkoilemaan. Hyvin noilla pystyssä pysyi vaikka olivat kyllä luikkaat! HUI!

Punainen nyt tottakai kuuluu pikkujouluihin ;)

Meikissä mustaa ja hopeaa. Silmän sisänurkissa on hopeaa glitteriä mutta eihän se kuvissa näy.

illan eväitä
Karvaisia kavereita <3 Kuvaan on tunkenut Holopainen
Tämä velmu se yrittää kaljapulloa hamuilla, hyi hyi!

Käväisimme Tornion Kaupungin hotellissa pyörähtämässä. Hotelli on ns. aikuisten menomesta, ikäraja sinne on lauantaisin 24.
Ikähaarukka on siittä 24:stä aina noin viiteenkymppiin asti. 

Taas saivat torniolaiset todistaa perämettäläisyytensä. Meiltä tultiin (TAAS) kysymään, että mistä me ollaan oikein tulossa kun näytetään tuolta. (Korsetti on torniolaisille kauhistus.)
Tai toinen klassikko on: MIKSI te näytätte tuolta...Välillä jopa isoon ääneen huudetaan: Hei kato! Goottityttöjä!!!
Voi luoja, oikeasti!
Me tullaan ihan kotoa ja me näytetään suunnilleen aina tältä. Miksi, no siksi että se on kivaa! tykkään tälläisistä vaatteista tms.
Yleensä tuo näytän tältä, koska haluan näyttää tältä, ei riitä vastaukseksi vaan pitäisi antaa syvempi analyysi siitä, miksi haluaa hieman poiketa massasta -.- 
Aina ei jaksa.
 Ei varsinkaan jollekin umpihumalaiselle Pertille 45v joka on viimeiset 30 vuotta pukeutunut vaimon ostamiin flanellipaitoihin. Ei vaan jaksa selvittää omaa sielunmaisemaa, ei ei ei.
Seuraavalla kerralla vastaan, että ollaan tultu ulkoavaruudesta.

Siis toki kysymään saa tulla vaikka mistä vaatteet on hankittu, moikkaamaan tms. mutta ei huvita alkaa antamaan täyttä analyysia omasta elämästä vain siksi, että poikeaa hieman porukasta. eikä ole kivaa kun kohdellaan niin, että oltais karattu sírkuksesta tai muuten vaan ollaan päästä vajaita. Piste.

Kerrankin oltiin ystäväni kanssa burleski-tapahtumassa. Ne, jotka kyseisssä tapahtumissa on käyneet, tietää, että yleisö yleensä pukeutuu myös hieman teeman mukaisesti. Torniolaiset tuli paikalle farkuissa ja T-paidassa. Kaverin kanssa tietty oltiin vedetty korsetit ja korkkarit niskaan. Aiheutettiin kunnolla hämminkiä ja osa porukasta luuli meitä esiintyjiksi. Lavalla ei kyllä käyty.

Ensi viikonloppuna on vuorossa pikkujoulut työporukalla. Baariin meinattiin suunnata. Saa nähä mitä sitä taas saa kuulla.

4 kommenttia:

 1. On kyllä varsin perämettäläistä porukkaa ollut liikenteessä ja vieläpä varsin tahditonta jos tuollein kehtaa tulla tenttaamaan. Sinä olet ollut ulkona varsin upean näköisenä, joten ennemminkin heiltä pitäisi kysyä, että mikseivät he viitsi käyttää hieman enemmän mielikuvitusta pukeutumisessaan. Raivostuttavia ihmisiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä :( Ja muutenkin humalaiselle ihmiselle minkään asian selvittäminen on harvinaisen hermoja raastavaa puuhaa x(( selvitä sitten jotain, mitä ne ei selvinpäinkään ymmärtäisi.

   Poista
 2. Hei, haastoin sinut blogissani. :) --> http://princessinsane.blogspot.fi/2012/12/du-haaste.html

  VastaaPoista