Sivut

tiistai 26. helmikuuta 2013

Kitacon 5

Helmikuussa on aina mukavasti tapahtumia täällä päin. Tattoo weekend Torniossa sekä Kitacon Kemissä. Yleensä Kitacon ja Tattoo festit sattuu samalle lauantaille mutta onneksi tänä vuonna oli muutama viikko väliä. Sai rauhassa keskittyä molempiin tapahtumiin, eikä hyppiä paikasta toiseen pitkin päivää.

Kitacon 5 järjestettiin viime lauantaina Kemissä ja se on osa suurempaa Taiteiden yö-tapahtumaa.
Heti aamusta Kemin kulttuurikeskus täyttyi värikkäistä ja upeista cosplay-asuista.
Ihanaa huomata, että homma osataan täällä pohjoisessakin. Minä ja siskoni myös vedimme cossit niskaan pitkästä aikaa. Itse pukeuduin uudestaan Cielin asuun ja siskoni kierrätti Saksikäsi Edwardin pukua.
Tietty piti kilpaillakin pitkästä aikaa.

Jouduin heräämään todella aikaisin, koska kilpailuun piti ilmoitautua ennen klo.11. Kemiin kestää puolisen tuntia ajaa, joten matkaan lähdettiin kymmeneltä. 
Kaikki kisaan osallistuvat kuvattiin heti ilmoitautumisen jälkeen. 
Heti ilmoitautumisen jälkeen oli vuorossa ensimmäinen paneeli, jonka veti Jack Sparrow ja Jack Skellington, aiheena piti olla väittely siitä kumpi on alkuperäinen Jack mutta (anteeksi vain) paneeli oli silkkaa päätöntä kaaosta, jossa ei ollu mitään asiaa saati sisältöä.

Heti paneelin jälkeen  olikin vuorossa itse kisa!

Tälläisiin pikkukisoihin ei tarvitse suunnitella suurta show:ta mutta minusta on mukavampaa tehdä lavalla muutakin kuin posettaa, hieman eläytyä hahmoon you know :D

(Hahmoni on nuori, pilalle hemmoteltu pojankloppi, joka toimii Englannin kuningataren vahtikoirana. Cielin apurina ja hovimestarina toimii demoni Sebastian, jolle Ciel on myynyt sielunsa. Mekkoon Ciel on joutunut peiteoperaation takia.)

Päätin tuota hahmon nirppanokkaisuutta omassa esiintymisessä esille, joten marssin lavalle kädet puuskassa, vittuuntuneen nököisenä ja komentelin juontajaa. Käskin myös Sebastiania listimään muut kilpailijat, reilua, eikö? Tietysti poseerasin kuitenkin asiallisesti x)

Ilmeisesti puku ja esitys oli onnistuneet, sillä nappasin kisan toisen sijan! JEE!
Palkinnoksi sain hienon mitalin ja kalliit piirrustustussit, jotka lahjoitin Ennille. Itse piirrän nykyään niin vähän.
Viime vuonna voitin ja sain lempiliikkeeseeni Octopussyyn lahjakortin, se oli oikein hyvä palkinto :D

Kuvia kisasta:
Kuvista iso kiitos Ennille ja velipojalle :)
"tuleppas juontaja tänne!!"

Sisko lavalla :)

Siinä koko kööriSiinä kaikki sijoittuneet ja reunoilla kunniamaininnan saaneet. Keskellä voittaja, mie toka ja koirulit kolmantena.
Kisan jälkeen vuorossa oli vielä yksi paneeli ja cosplay-deitti. Kierrelläkin vähän piti ohjelmien jälkeen.  Myyntipöytiä oli salissa tänäkin vuonna runsaasti ja kaikkea ihanaa tavaraa ja korua! Kuolasin myös muutamaa Gothic Lolita Bibleä mutta koska olen nyt totaalisen P.A jäi ostokset välistä :(

Nyt sitten odottelemaan kesän coneja ja keksimään uusia cosseja. Animecon tai Desucon...tai molemmat!! Kattellaan ;)

Tässävielä kuvia tapahtumasta!
Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti