Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Purple heaven!

Tylsästi heti toinen materiapostaus putkeen. Täällä ei tällä hetkellä mitään tapahdu :D 8 päivän työputki painaa päälle mutta onneksi perjantaina neljältä starttaa reippaan viikon mittaien talviloma ja saan hieman ladata akkuja!

Ladata ja ladata, kalenteriin on merkattu yhdet kuvaukset, reissu Iisalmeen sekä Kuopioon ja tietty treeniä. Ommellakin meinasin ehtiä ja maalata keittiön kaapit loppuun asti. 

Mutta asiaan eli suloiseen materiaan!
Lisää ihania violetteja juttuja tipahteli postilaatikkoon: Uusi tukka ebaystä, Uudet Barbie-piilarit Uniqso:lta sekä violetit Pleaserin nilkantappostripparistiletit Lou lou:sta.

Aloitetaan piilareista ja tukasta, viime viikon vapailla oli aikaa hieman leikkiä näillä ja kameran kaukolaukaisimella ;)Just ja just jäi kenkulit pois asukuvista x(( Pitää keksiä toinen kuvauspaikka.

Shirt: Flea Market
Corset top: Seppälä
Skirt: Ebay
Gloves: Ebay


 Vielä kun löytäisi tukan joka olisi tuosta asteen tummempi ja pikkuisen punaisempi. Pidän punertavasta liilasta enemän kuin sinertävästä.


Piilareista lähempää kuvaa. Just tuollaset jännät Barbien timanttisimmut saa noilla aikaan. Superhalvatki oli, posteineen kympin :P
Viimeisenä ihanat uudet kengät. Rakkautta ensi silmäyksellä <3
Tosi mukavat ja tukavat jalassa vaikka korkoa piisaa plus noilla voi vaikka tankoilla. En kyllä varmaan raaski ettei noihin jää mitään tahroja gripeistä tms. 
Nuo pääsi ihan olohuoneeseen koristeeksi :D


Kenkälaatikkokin oli niin kaunis että se oli pakko säästää.
Ensi kerraksi lupaan ompelujuttuja ^__^

6 kommenttia:

 1. Oih, mitä kuvia!!! Olet taas upeana <3 Ja nuo kengät! Aivan ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kengät oli pakkosaada kun ne näin, vaikka meni viimosetki rahat ja loppukuun elin niin niin niukasti x)

   Poista
 2. ihanat kengät!!!<3 ja tuo mekko!!! awws...<3<3

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita kuvia! Nuo kengät on kyllä tosi ihanat<3

  VastaaPoista