Sivut

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Keep calm and pole dance!


Kuvat: Janne Koivuniemi, gothic.fi

Tankokuvia piiitkästä aikaa olkaa hyvät!
Oltiin studiossa, jossa lämmintä oli lähimmäs 40 astetta. Kiitos hellekelin ja studion valojen.
Hiukan pukkas hikeä sillee snadisti pintaan, joten mitään kovin vaikeaa en lähtenyt tekemään.
Venyvyys oli lämmön puolesta erittäin hyvä mutta mikään muu ei sitten meinannutkaan onnistua xD
Ehdottomasti rankimmat kuvaukset tähän asti!
Ilman unta ja ilman ruokaa tolpalle helteessä, huhheijaa!!

16 kommenttia:

 1. Ihan käsittämättömän upean näköistä! o.o Mikä notkeus ja lihaskunto! Kauan oot treenannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos :) tässä kohta kolme vuotta on tanko ollu kämpillä :) Olen itseoppinut koska ei täällä ole ollut opetusta tarjolla. Treenattua tulee 2-5 tuntia viikko, vaihtelevalla menestyksellä :D Venyvyyttä toivoisin saavana selkään vielä lisää, tavoite olis ens kuun loppuun mennessä saaha käsiseisonnasta varpaat päähän ;)

   Poista
  2. Itseoppinut vielä! :O Respect suuresti! Ja kun sen verran tankoulun päälle kuitenkin ymmärrän, että ei ihan niitä kivuttomampia lajeja ole. Itse olen kilpa cheerleadingia harrastanut aikoinani ja selkä on ollut kyllä aina itselläni sellainen, johon on ollut vähän haastavampaa saada liikkuvuutta. Käsiseisonnasta varpit päähän olis kyllä ihan uskomaton! Jatka samaan malliin! Näyttää upealta! ^_^

   Poista
 2. Wau, aikamoista! Upeannäköistä <3

  VastaaPoista
 3. Wau, miten ihminen voi venyä nuin :D upeannäköistä <3

  VastaaPoista
 4. Sä saat näyttämään ton niin helpolta ja vaivattomalta. Toivottavasti mäki vielä joku päivä taivun =D

  VastaaPoista
 5. Hyvä että näyttää siltä, noissa lämpöasteissa se ei todellakaan ollut helppoa :D Kannattaa venytellä paljon jo nyt, varsinkin spagaatteja ja selkää :) Tässä lajissa ei voi venyä liikaa ;)

  VastaaPoista
 6. Oi että,kadehdin! Oon ite miettiny kauan tankotanssin aloittamista:) Hankalaahan se varmasti on,mut ehkä ajan myötä oppii?:)Tai no en tiiä saako tälläsestä mun laisesta mitään irti xD Ei taitoa eikä lihaksia,minkään vertaa xD Niin ja en oo kyllä tutkiskellu miten täällä Turun alueilla tankotanssia harrastetaan! Vai pitäiskö toimia oma alotteisesti,niinkuin säkin?!:)Paljon ois kysymyksiä ;) Mutta suositteletko lajia?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! tämä on just paras laji, tuloksia tulee nopeasti, koko ajan voi kehittyä ja uuden oppiminen ja itsensä haastaminen ei lopu koskaan :) Huonoja puolia tosin on kipu ja mustelmat sekä se että tämä laji tosissaan vaatii TYÖTÄ, mitään ei tapahdu itsessään ja samoja juttuja saataa joutua veivaamaan useamman kuukauden että ne onnistuu. Mutta aina kannattaa mennä ja kokeilla, jos ei Turusta löydy paikkoja niin Helsingissä voi ainakin piipahtaa alkeistunneilla tai Tampereella :)

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia! :) Ja osaat kaikkee hienoo, mistä mä vielä unelmoin..
  Musta ei ole vielä ainuttakaan (vähääkään onnistunutta) tankoilukuvaa, vaikka harrastusta on takana jo 1,5 vuotta.. Täällä kotona varsinkin kuvia on tosi huono ottaa, kun huone on melko pimee ja tausta tai muutenkaan puitteet ei mitenkään imartele, kun joudun aina kaatamaan sängyn pois tieltä jos haluan tankoilla, mikä kyllä syö tehokkaasti myös kotitreenausmotivaatiota mitättömän 2,4 metrin kattokorkeuden kanssa. -.-" Odotankin syyskuista muuttoa kuin kuuta nousevaa, kun muutan kihlatun kanssa yhteen ja saan tangolle (ja työpisteelle) oman huoneen 3-metrisellä katolla. ♥_____♥ Asun varmaan tangolla siitä lähtien!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on kotona sama ongelma, 2.44 on kattokorkeus ja mulla on mittaa 172 ja risat joten tilaa ei ole :D Hellu kun muutti tänne niin katosi tila muutenkin ja joudun myymään kyllä miun kakkostangon kun ei tänne olohuoneeseen vaan mahdu kahta tankoa niin ettei tankoilessa kolhi itseään seiniin/isoihin kalusteisiin -.- Onhan mulla tuo stage pihalla mutta täällä on ollut niin kylmä kesä ettei siihen oo päässyt kuin kolmesti kolmen kuukauden aikana...
   kolmemetrinen katto!!! :O Nyt oon kade!!

   Poista
 8. Tosi hienoja kuvia :) Varsinki toi vika!

  VastaaPoista