Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

Shadow Life - The Joulukalenteri, luukku 7

Raskasta joulua


Vaikka en olekaan minkään sortin jouluihminen ja joululauluja kuuntelen lähinnä vain pakon edessä, oli kuitenkin pakko päästä Raskasta Joulua-konserttiin kun sellainen tänne kulmille saapui.
Samahan se oikeastaan mitä nuo herrat vetää, hyvältä kuulostaa kaikki!
Tänne Tornion kulmille saapui tietty naapurikaupungista Tony Kakko, koulua täällä käynyt JP Leppäluoto, Pasi Rantanen ja tietysti Marco Hietala. Totta jos puhutaan niin en olis lähtenyt koko konserttiin jos Hietala olisi puuttunut., sen verran komiasta kajahtaa varpuset jouluaamuna tämän herran keuhkoista! Aholaa olisin vielä kokoonpanon kaivannut mutta meni tämä nyt näinkin :D Hyvältä kuulosta ( ja näytti ;))

Konserttihan oli mahtava, upea, loistava!
On hienoa että kerrankin täällä päin jotakin järjestetään ja porukka oli jopa löytänyt paikalle! Sali oli myyty loppuun. Yleisökin lähti, pienestä alkukankeudesta huolimatta hyvin matkaan biiseihin.Välillä jopa tohdiin nousta tuoleista ylös ja vähän heilua ja tanssahdella :D

Tässä muutama hellun nappaama kännykkäräpsy!

 6 kommenttia:

 1. Olis kyllä kiva nähdä tuo konsertti joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti, poijjat on niin hyviä laulamaan :)

   Poista
 2. Miekin olin kattomassa 22. marraskuuta Raskasta Joulua! :) Sielläpä oli Pasi, Marco, Ville ja Antti. Oli kyllä ihan mahtava! Ja olisin miekin halunnut Aholaa kuulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä olivat 27. päivä :) Kumma että Ahola ei sielläkään ollut :((

   Poista
 3. Haha, pitäisiköhän myöskin pyöriä kuuntelemaan kys konsertti, kun saapuvat Tampereelle... Meiltä taas uupuu Tony Kakko, mikä on sääli, koska häntä ja Hietalaa näistä pojista eniten kuuntelen :3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mahdollisuus on niin ehdottomasti kyllä kannattaa :)

   Poista