Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Shadow life - The Joulukalenteri, luukku 8

Hei tonttu-ukot roikkukaa!

Tänään olikin megakiva ja jättebra päivä. Tornion apinat ahtautivat pieneen punaiseen autoon ja huristelivat Ouluun North Pole:lle ensin tankotunnille ja sen jälkeen rengasstrapetsi tunnille. Tanko olikin meille kaikille tuttu, mutta renkailla toikkaroikin sitten kolme aloittelijaa. :D
Onneksi tankolihaksista oli tässä lajissa hyötyä ja kun kehonhallintaakin jo jonkin verran oli, päästiin äkkiä ryhmän tahtiin mukaan. 

Hauskaahan tuo renkaassa temppuiliu oli mutta yllättävän kivuliasta! Ei tolppakaan mikään kivuton juttu ole mutta ohut rengas oikein porautui polvitaipeisiin! En ole uskaltanut vielä katsoa miltä nuo koivet näyttävät mutta kivasta taipeita kyllä vieläkin polttelee :D
Tästä tämä sitten lähtee! Apinan raivolla!
  Iso kiitos myös Oulun tyttärille loistavasta seurasta, oli mukavaa temppuilla yhdessä :)

Siinä onkin The Väline eli teipattu rengas.
  

Hirveesti ei ehitty ottaa kuvia kun ei saanut kuin tunnin lopussa muutaman minuutin kuvailla :(

Satun kanssa ensin tuplaa:  
Sitten muutama pose :D
Tässä koko apinajengi, huomatkaa Sirkus Titaanit-kyltti taustalla :D


4 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta, company makes more fun ^^ Mulla myös taipeet riekaleina, renkaalla en sitä tajunnu kun vasta kotia tullessa. Mojovat mustelmat möllöttää huomenna juu-u.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin huomasin kun autosta nousin että nyt muuten sattuu :D Ja joo, aika violettina on polvitaipeet. Joskus ehottomasti uusiksi vaikka opettajasta ei jääny oiken hyvä maku suuhun..

   Poista
 2. Kiitos itsellesi seurasta :) itselläni mustelmat löytyy sisäreisistä,ilmeisesti kuitenkin tankotunnilta tulleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mie en vielä tutkinut muita kuin polvitaipeita :D Ja tänään huomasin että haba on kipeä. Kyllä se siis jossakin tuntui ;)

   Poista