Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Shadow Life - The Joulukalenteri, luukku 9-10

Voi mikä maanantai!!!!


Eilen kävimme hellun ja pikkusiskoni kanssa Oulussa hieman jouluostoksilla. Kieltämättä valitsimme reissulle huonin päivän sillä maanantai  ja universumi heitteli kapuloita rattaisiin minkä vain kerkesi.
Ei ihan mennyt niin kuin elokuvissa tämä reissu!
Huh, mistähän mie aloittaisin..

Noh, ajoissa sentään herättiin ja aamu sujui suht kommelluksitta aina lähtöön asti. Paitsi tietty että kaikki oli hukassa, tietenkin.
 Haimme veljeni auton lainaan, koska meidän autolla ei välttis pääse Ouluun asti, itseasiassa auto oli pitänyt käyttää korjatteilla ja osat sattuivat juuri sopivasti tipahtamaan postiluukkuun lähtöpäivänä, eli siis eilen..Vaikka ne oli ihan ajoissa tilattu.

Noh, Täällä pohjoisessa oli eilen rapiat 25 astetta pakkasta ja velipojan auto sellaisen jääkerroksen alla että sen pois rappaamiseen menikin reippaasti yli puoli tuntia. Oikein mukavaa hommaa purevassa pakkasessa -.- Asiaa olisi hieman ehkä auttanut, jos auto olisi lämmennyt mutta velipoika on ostanut melkoisen näppärän jääkaapin tänne Lapin talveen. Auto puhalsi ilmoille siis vain kylmää ilmaa. 
Kun vihdoin saimme rapattua jäätä sen verran pois että eteenpäin näki, pääsimme bensa-asemalle ja hakemaan siskoani, tässä vaiheessa aikataului kusi noin tunnilla.

Päätettiin pikaisesti ennen Ouluun lähtöä käydä vielä postissa niin auto saisi muutaman minuutin sulaa parkkihallissa. 
Pikaisesti, my ass!
Tottakai hallin lippuautomaatti päätti tehdä tenän juuri meidän edessä olevalle autolle. Autoja edessä ja jono autoja takana, joten siihen jäätiin! Kukaan ei päässyt liikkumaan mihinkään suuntaa. Tuskastuneen näköinen vrtijakin yritti kovasti selvitellä asiaa mutta eihän maanantaina mikään suju niinkuin pitäisi.
Asian selvittämiseen meni kaiken kaikkiaan noin 20 min. ennen kuin päästiin jonosta pois ja parkkihallin toisesta päästä sisään.

Vihdoin päästiin matkaan!
Autohan ei lämmennyt koko ajomatkalla, joten näppärästi oli varpaat jäässä. Penkinlämmitin toimi vaihtelevalla menestyksellä.
Noin 80km ajettuamme myös öljyvalo syttyi palamaan ja sitä sitten selviteltiin tienposkessa. Onneksi kontista löytyi hieman ensiapua mutta vielä piti yksi reissu tehdä huoltoasemalle ennen kuin pääsimme perille asti.

Tähän onneksi loppuivatkin päivän kommellukset, alkoi hermo olemaan jo sen verran kireällä ettei enempää olis kyllä käpy kestänytkään. Tai no, ei meinattu löytää Stockalta vessoja, haettiin niitäkin varmaan yli vartti :D

Asukuvaa ei nyt ole, kaikessa häslingissä se unohtui, sentään yksi  puhelimellä näppästy naamakuva löytyy. Tässä ollaan just lähdössä ja vielä hymyilyttää ja on tukka hyvin :D tuo peruukki ei oikein arvostanut pakkasessa auton rappaamista vaan oli koko loppupäivän kuin pommin jäljiltä.
 Myös Oulun kauniit jouluvalot jäi kuvaamatta :(Loppuja joululahjoja lähinnä lähdimme metsästämään mutta aina sitä itsellekin jotain mukaan tarttuu ;)

Tyhjensin lisää Stockan jouluosastoa. Ostin juttuja mitä voi laittaa päähän ja vähän askartelumateriaaleja, lähinnä hiuskoristeita ja korvikset aattelin tehdä. Yksi naamiokin oli vielä ihan pakko ostaa. Tietty lisää joulupallojakin!
 Meikkivoidettakin ostin beauty-puolelta, siitä ei ole kuvaa. :D

 


Stockan herkusta tarttui mukaan myös useammalla kympillä juustoja :D Jouluna herkutellaan!

Seppälästä käytiin nappaamassa paluumatkalle lisää lämmintä vaatetta, mm. pörrösukat koko köörille.

Tietty syödäkin piti ja  päädyttiin kiinalaiseen. Aina oiva valinta!
Kanavalkosebali, nom nom!

 

Paluumatkalla pysähdyimme vielä Kärkkäisellä, josta mukaan tarttui eteiseen uusi peili sekä koukkuja.

Peilissä näkyy mun uudet pörrösukat <3 On muuten lämpimät!


Takaisin kotiin tulimme vasta kymmenen aikaan illalla ja olin niin väsynyt että painuin melkein suoraan pehkuihin!

Mutta nyt on kaikki joululahjukset ostettu!
Voin keskittyä taas ompeluun, Hellocon lähestyy!! ;)
 


2 kommenttia:

 1. Oi ei millainen kommelluksien päivä! Onneksi sentään vaiva palkittiin hienolla ostossaaliilla! :D (Ja nyt tekee mieli kiinalaista TT__TT) Toivottavasti bongaan sinut sitten siellä Helloconissa. ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan menee että jos jokin asia alkaa mennä pieleen niin sitten menee kaikki muukin :D Mutta noh, hengisdsä sentään selvittiin perille ja kotiin ^^

   Saa tulla repimään helmasta jos Helloconissa tunnistat :)

   Poista