Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014

Bigger the better

Hei!
Tässä lupailemaani ompelupostausta!
Kaikkea pientä on tullut näperreltyä ja tietty olen ommellut HelloConin muotinäytöstä varten. Minulta tulee sinne kolme asua.
Nämä luomukset esittelen teille sitten conin jälkeen, pidän jännitystä yllä näytökseen saakka ;)
Jos asutte Helsingissä tai lähimailla niin tulkaa ihmeessä ihastelemaan upeita asuja!

Tuunailin yhtä kesällä ostettua mekka. Se oli aavistuksen verran liian tylsä, joten kuorruttelin sitä hieman venetsianpitsillä. Eteen pitää ostaa vielä kunnon nauha, tämä oli tälläinen hätäratkaisu.Olenkin joskus maininnut kun melkein kaikki tilaamani paidat ovat hihoista liian lyhyitä. 
Olen hieman pidentänyt hihoja ompelemalla niihin pitsiä :D
 Uusi överi half-bonnetkin tuli väkerrettyä sopimaan uuteen "mallistoon". Paljon pitsiä ja sisus on vuorattu sifongilla. Uusi rakkaus on nuo isot sulat <3Askarreltu on myös uusia rusetteja sekä muita päähärpäkkeitä:

Muutama chokker:6 kommenttia:

 1. Voi vitsi oot taas väkertäny kaikkea kivaa! :D
  Ihmettelen aina sitä, miten kaiken muun touhun ohella ehdit ja jaksat vielä saada aikaiseksi vaikka mitä!!

  Mulla on myös sama ongelma hihojen kanssa, ne tuppaa oleen aina liian lyhyitä, sama on myös etenkin lolita brändipaitojen kanssa, cutsew:t ja semmoiset on sellasia rinnan-alle-paitoja. xD

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöaika on työaikaa :D Ompelen vapaapäivinä monesti yötä myöten tai väkerrän tämmösiä pikkujuttuja samalla kun katon telkkaria :)

   Juu, yksi syy siihen miksi en kalliita brändi-paitoja tilaakaan on tuo pituus-ongelma :D Samoin pelkään vähän helmojen puolesta ettei ne mulle olis ihan minimekkoja :/

   Poista
 2. Ohh mikä sulkabonnet, tahtoo hännn! ♥
  Voisin tahtoa myös samaa ahkeruutta - olen yrittäjä eli mun pitäis todellakin ommella yötä myöten, mutta roikun vaan koneella x_x ehkä yksi laukku viikossa valmistuu enkä niitäkään ole saanut laitettua myyntiin :'D PUUH. Pitäis vaihtaa nimeksi Tmi Hiljaa Hyvä Tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hiljaa tulee hyvää :D mie teen ihan tyhmiä mokia js hirveellä vauhilla ompelen :D
   Ei muuta kuin bonnetin tekoon, noita sulkia saa (yllätyyyys) ebay:stä aika kohtuu hintaan, löytyy eri kokoisina^^

   Poista