Sivut

perjantai 24. tammikuuta 2014

Brace yourselves, winter is here....

Pakkanen...
Talvi..
Lumi..

Hyi saakeli!
Mittarissa on tällä hetkellä - 25 astetta ja viime viikko paleltiin 25-30 asteen pakkasissa. Onneksi tällä viikolla pakkaset hieman hellittivät mutta nyt näyttää olevan taas mittari kovassa laskussa.

Mie en tykkää!
Iho kuivuu, hilseilee ja kutisee.
Koko ajan palelee, sisällä siis, ulkona sentäs oon tarjennu kun on very sexy michelin-ukko varustus päällä. Sisällä pitäis varmaan myös olla samanmoisissa vetimissä.
Kroppa lagaa, heti särkee paikkoja, venyvyys kärsii ja ei vaan jaksa.
Tolpalla on turha kuvitellakaan pysyvänsä näin kylmällä ja tällä korppuiholla.
Mie oon niin syntyny väärälle puolella maapalloa!


Pakkaspäivät onkin mennyt lähinnä vetelehtien pörröisissä kuteissa ja juomalla litratolkulla teetä. Animea, tuota japanin viihteellistä lahjaa maailmalle, on tullut myös katsottua useampikin sarja. 
Näen kohta varmaan uniakin liian isoista tiss..SILMISTÄ!Tee-kokoelmaa, osa siitä :D Vaihtoehtoja pitää olla!
ps. tuo suklaa-tee on ihan kauheata!


Mut luonto, oi kun se luonto on kaunis! Ainakin näin ikkunan läpi katsottuna. Jos totta puhutaan niin kattelisin mieluumin ikkunasta palmuja ja kolibreja ja niitä lumipuita vaikka postikorteista.
Mutta koska olen sissi, olen silti kävellyt joka päivä töihin (8km) pakkasesta huolimatta.
Saanko esitellä; Eskimo!


Puitakin palelee..


Olen myös käynyt vaatekaapissa silittelemässä mekkojani ja haaveilemassa tulevasta kesästä <3

Nyt jatkan mököttämistä ja alan syömään sipsiä koska valaanrasva on epäeettistä.

 

10 kommenttia:

 1. ihana toi aamutakki mikälie :-D !

  VastaaPoista
 2. Yök, voin vaan kuvitella tuon suklaateen elähtäneen maun nystyröissäni!

  En tajua miten te pysytte elossa siellä ylempänä :D Just lähdössä ulos -12 asteeseen ja odotan katkohengitystä ja rytmihäiriöitä tulevaksi.

  Kohta se kesä tulee!.. Tulee se.. ihan kohta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä -27, elintoiminnot uhkaa lakata, kerään voimia viltin alla. Ei ole heleppoa tämä ei :D Lisää teetä niin pysyy hengissä!

   Poista
 3. Kyllä teetä vaan olla pittää! :D Mullakin on Nordqvistin suklaateetä, se on hyvää mutta oma ehdoton suosikki on toistaiseksi ollut Keisarin Morsian :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keisarin morsian on hyvää ja tiikerin päiväuni!!! NAM!

   Poista
 4. Heh, ihana postaus! :) Toinen kuiva-ihoinen ilmottautuu, mie löysin tosin avun siihen tuossa viime vuoden puolella ja tarkoitus olisi blogissa esitellä nuo tuotteet mitkä sattumalta löysin. :) Ja onneks kylmällä kelillä on hyvä lipittää kahvia taikka teetä, mie olen enemmän kahvin ystävä, vaikka jotkut teet ainakin tuoksuvat ihan hyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei taas sovi kahvi, alkaa särkemään päätä :D

   Poista
 5. No aika sissi oot, kun oot 8km silti kävelly töihin ja yleensäkin sitä jaksat mennä joka päivä! Ite olisin paljon laiskempi, vaikka ennen kuljin noin puolet vuodesta fillarilla kodista, josta oli 9km keskustaan ja tietty tuli kuljettua vähän ristiin ja rastiin ja jokasuuntaan. :P

  Mut joo..on kyllä tosi kaunista ollu tuolla ulkona, paitsi nyt kun täällä lauhtui, on paljon harmaampaa ja puiden upea huuruisuus lähti pois. Kyllä sitä vois karata talveksi jonnekin muualle, jos huvittaa, niin tulla vaikka lomailemaan tänne ja sit muutoin asuisi vain kesäkauden. :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaaveilen että joskus oikeastikin asuisi jossakin etelässä jossa olisi talvellakin lämmin ja aurinko paistais, kävis suomessa sitten vain välillä kääntymässä. Ah sitä onnea kun ei olisi lunta ja pakkasta! :)

   Juu, mulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kävellä töihin näin talvella, pyörä on talvella jokseenkin inhottava ja mulla ei ole ajokorttia :D

   Poista