Sivut

perjantai 25. heinäkuuta 2014

TUSKA

Aluksi pahoittelen hiljaisuutta blogissa. Olen tehnyt todella pitkää päivää töissä ja vapaapäivät haluan viettää nauttien auringosta ja Suomen lyhyestä suvesta. Tietokoneen kanssa makoilu sisätiloissa ei siis nyt ole kovinkaan mieluisaa puuhaa! Ymmärrätte varmaan ja toivon, että myös te nautitte tästä mahtavasta kesästä. Pikkuisen kyllä nyppii viettää töissä kaikki aika ja vielä neljän seinän sisällä palellen -.-


Palaillaan kuitenkin kuukauden takaisiin tapahtumiin ja Tuskaan <3
Tänä vuonna vietimme tuskassa perjantain ja kuten aina, myös tänä vuonna aurinko meitä helli ja keli oli mitä mainioin!
Tuskassa kävimme kurkkimassa poisonblackin, Children of Bodomin ja Dimu Borgirin keikat. COB veti mukavan määrän vanhoja biisejä, joten keikkaa oli kiva seurata kun tunnisti biisit :D Uutta bodomia en ole kuunnellut oikeastaan ollenkaan. Pojilla oli myös oikein muksa beach party-teema keikalla ja yleisöä hellittiin mm. grilliherkuilla ja rantaleluilla.
Dimmu Borgirin olen nähnyt viimeksi ihan ensimmäisessä Tuskassani silloin joskus kivikaudella ja sillon keikka jätti kylmäksi, jätkät tuli lavalle, soitti ja lähti. 
Nyt sentään irtosi jonkin verran juttuakin ja ah ja voi, soittivat koko
Death cult armageddon-levyn, joka kyllä lukeutuu omiin suosikkeihini.
Huiput festit oli kyllä taasen, ei kesä ole kesä ilman tuskaa!

Ensin käytiin tietty tankkaamasssa Memphisissä.
Lohiburgeria ja bataattiranskiksia. Superhyvää mutten kjaksanu syyä kaikkea vaan söin sen lohen sieltä välistä :P  Tää komeus mansikka-mojitolla alas, nam! Jälkkäriksi  otettiin ihan solero-jäätelöltä maistuneet shotit.
Lookki näytti suunnilleen tältä:Blouse: Seppälä
Dress: Spin Doctor
Shoes: DinSko
Headdress: Diy
Roses: H&M 
Necklace: Re-style

  
Muutama paska räpsy keikoista:

Tuskan päätyttyä kävimme tankkaamassa jossakin pizzeriassa ja jatkoimme humppaamista Tavastialla. Löyä löi jatkoklubilla Amorphis!


2 kommenttia:

  1. Ooi, oletpa upeannäköinen taas kerran, punainen sopii siulle! ♥

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) olen aina halunnut punaista tukkaa mutta tähän päähän mitään kirkasta väriä saa ilman että tukka tippuu päästä, hyvä kun on peruukit :D

    VastaaPoista