Sivut

maanantai 25. elokuuta 2014

Tornio (Mordor) lolita meet-up & new dress

Me ei täällä kovin useasti miittailla, viime miitistä nimittäin ehti vierähtää tasan vuosi! Hups heijaa! :(
Kulmille on kuitenkin ilmestynyt muutama uusi röyhelöinen, joten oli hyvä syy kerärä porukka kasaan ja mennä puistoon pikniköimään. Harmillisesti kakki eivät päässeet paikalle, joukosta puuttui ainakin kaksi.
Onneksi sovimme, että tästä lähin miittaillaan hiukkasen useammin kuin kerran vuoteen, joten varmana saadaan vielä koko porukka kasaan :)

Koko viikon jännäsimme sataisiko miittipäivänä vettä vai ei. Säätiedotus vaihtuin nimittäin melkein tunnin välein! Varasuunnitelmana oli mennä kahvilaan mutta onneksi sää sen verran suosi, ettei vettä sentään satanut! Mikään helle ei kyllä ollut mutta onneksi lolita on loppupeleissä melkoisen lämmintä pukeutumista alushameineen, pitkine sukkineen ja paitoineen, kylmä ei kyllä tullut! Päähän kun vielä vetää peruukin niin ei korviakaan palele ;)

Saimme mukavasti useamman tunnin kulumaan istuen puistossa jutellen ja herkkuja natustaen, lopuksi kävimme vielä mutkan kangaskaupassa etsimässä aarteita ja suurin osa löysikin jotain kotiin viemistä. Itse ostin kankaat punaiseen korsettihameeseen. Se on kovaa kyytiä valmistumassa, joten pian saatte nähdä sen!

 - <3 - 

Hi everyone!
We had lolita meet-up here in Tornio couple of weeks ago. We have couple new lolitas here so we deside to meet each other. Weather wasn`t so sunny and warm but it didin`t rain so we had piknic meet up! Lolita is quite warm style anyway with all petticoats, long socks and blouses.

So much fun! It was so nice to see you all!
Kaikinpuolin mukava miitti, kiitos Teille vielä tytöt ja nähdään pian uudestaan :)

 Asuksi valitsin uuden mekon, Rose Melodyn brodeeratun sifonkiunelman. Nyt on iskenyt pahasti päälle musta/sininen kausi!
Mekon tilasin omien mittojen mukaan, sain kerrankin vähän pidempi helmaisen mekon ja muutenkin mekko istuu päälle täydellisesti, täydet pisteet siitä siis.

Päähän asettelin askartelemani....hatun...? :D 
Tilasin ebay:stä laivan maalasin sen, kuorrutin glitterillä ja kokosin koko hässäkän hiuspantaan. Tuli aikasta näyttävä hiushärpäke mutta sehän on vain hyvä!

- <3 -

I wore my new Rose Melody dress. It fits perfectly and I love little longer hem.
My ....hat...? is handmade.  Ship is from ebay, I painted it and add some glitter. Then I glue all that stuff in headband, it is quite big but bigger the better, right? ;DJSK: Rose Melody
Blouse: Ebay/DIY
Shoes: Second hand
Headpiece, necklace: DIY
Tights, Fan: Ebay


Peräsin <3 Röyhelöä, MMMMM... :P

Me and my sister <3


Me & Natsu


8 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset nuo vaaleat hiukset sinulla :D Ja upea asu taas kaikin puolin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaihtelu virkistää välillä hiuksissakin :) Blondista erottuu musta hyvin :D

   Poista
 2. Tosi nätti asu, tuo laivapäähine on aivan upea *__* Ja ei Turussakaan ollut miittejä ennen kuin rupesin itse järjestämään, kerää rohkeasti itse röyhelöt koolle jos ei muuten ilmoitella miittejä ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos^^
   Hihii, mie ne olen nämä huimat kaksi kertaa koolle kerännytkin :D Vikaa on siis myös minussa. Toisaalta ei tässä kesällä ainakaan ole kerinnyt, töitä ja vapaat viikonloput buukattu täyteen. Aktivoitua kyllä pitää nyt syksyllä kun on ehkä vähän enemän vapaatakin.

   Poista
 3. Ahahaha ei ole totta miten samaa rataa ajatuksemme kulkivat :D Suunnittelin itse tuoreen laivahärpäkkeeni keväällä ja sain sen tukkaani muutama viikko sitten! Ajattelin vielä, että en kyllä kellään Suomessa ole tällaista nähnyt, mutta veit pidemmän korren! :D Ihana asu muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great minds think alike vai miten se viisaus menikään ;) Mut kivaa kun muillakin on eeppisiä päähärpäkkeitä ja sulla oli vielä eeppinen kampaus sen kanssa! Wouw!

   Poista
 4. Aivan upea asu ja musta-sininen sopii siulle tosi hyvin! ♥ Kauniit vaatteet ja hiushärpäkkeet, kaunis olet. ^^

  VastaaPoista