Sivut

lauantai 23. elokuuta 2014

Underground model 2014

Hei kaikki!

Tää postaus tulee tosi tosi myöhässä, syytän taas töitä ja kiirettä, ei mulla ole nyt elämää :D

Enivei, kisan fiinaali järjestettiin Big Wheels tapahtuman iltabileissä Pieksämäellä heinäkuussa. Facebook-äänestyksestä meitä pääsi finaaliin viisi  ja tuomarien äänillä vielä yksi. Surkeiden sattumusten sarjan tai ties minkä takia meitä kuitenkin oli finaalissa vain 5 tyttöä paikalla. 
Itse sain finaalipaikan yli 2000 äänen voimin ja olin äänestyksen toinen. Tästä kiitos kuuluu ehdottomasti Teille kaikille! Kiitos Kiitos Kiitos! <3

Oma matkani starttasi jo torstai-iltana kun hyppäsin ensin Ouluun menevään junaan ja Oulusta körryyttelin Onnibussilla Jyväskylään. Jyväskylässä olin neljän aikoihin aamuyöstä ja sain yöpaikan ihanan Minorean luota. Perjantaina matkasimme yhdessä Pieksämäelle, jossa minulle ja muille finalisteille oli varattuna ihana mökkikompleksi viikonlopun ajaksi. Ihanaa oli nähdä tytöt, vaihtaa kuulumisia, lillua paljussa, juoda skumppaa ja uida...ööööh...lammikossa? :D
Siellä perämettässä ei ollut kenttiä eikä siis nettiä eikä muutakaan, joten sai oikeasti hetken rentoutua ja irtautua muusta maailmasta, vain me ja mahtava undergroundin tiimi paikalla!

Lauantai oli meille kaikille jännittävä ja varmasti ikimuistoinen päivä!
Aamulla laidaututtiin tietty, kaikki oman tyylinsä mukaisesti. Itse tietty vedin lolitat päälle ja isoimman bonnetin mitä kaapista löytyi. Kokomustissa, kyllä, vaikka mittarissa olia steita ainakin se +30. Savolaiset kovasti ihmettelivät päivänvarjoani, auringonpaisteella ei kuulema tartte sateenvarjoa, öh? :D Paikan päällä ihastelimme autoja, poserasimme halukkaille, jaoimme flyereita ja valmistauduimme illan finaaliin ja muotinäytökseen!
 


Iltatapahtumassa olikin meidän viimeinen ja suurin koitos! Muotinäytös ja lyhyt haastattelu, iiks!
Muotinäytöksessä yllämme oli Underground storen ihania vaatteita. Itseasiassa ostin itselleni ylläni olevan kalloperhosmekon. Se on niin ihana hellepäivien vaate! 
Ennen meidän show:ta esiintyi bändi ja bändin pojat pyysivät meitä viimeiseen biisinsä mukaan lavalle. Siinä me bailasimme sitten sydämen kyllyydestä ja kaikki jännitys katosi sen sileän tien.
Seuraavista kuvista iso kiitos Maria Kimalle Photographylle <3

Näkyykö et mulla oli hauskaa lavalla xD

Näytöksen jälkeen saimme vielä jännätä tuloksia yhden bändin verran kunnes meidät kutsuttiin lavalle kuulemaan tuomio.

Ihana Vera Emily voitti iltalehden äänestyksen. Itse olin siinä toinen! Olin todella yllättynyt, koska en jakanut sitä missään tai edes puhunut koko äänestyksestä :D Tässäkin yli 2000 ääntä, wow! Nämä yleisöäänet merkkaa mulle oikeasti todella paljon, on mukava huomata että muutkin tykkää siitä mitä teen :)

Asennepalkinnoin vei Betty Borderline
Bändin suosikkityttö oli Divina Deluxe
ja kisan voiton vei ihana taskukoinen energiapommi Lucy DiewalkerItse en jäänyt enää paikalle bilettämään tyttöjen kanssa ( harmi :(() vaan hyppäsin ystäväni kyytiin ja yötä myöten ajoimme Sonkajärvelle, jossa vietin muutaman päivän hermoloman! Ihanaa, rauhaa ja hiljaisuutta ja hyvä ystävä <3 Hyvää juustoa, maisemamatkailua ja sushia. Parhautta.
Kaikinpuolin kisa oli kyllä mahtava ja opettavainen kokemus. Oli ihanaa tutustua kaikkiin tyttöihin ja päästä hieman reissaamaankin! Blogia oli mukava kirjoittaa ja sai kirjoittaa aiheista, jotka itselleen oli tärkeitä. Minun aikuisuuden myytti-tekstiä jaettiin todella paljon ja toivon, että se todella on avannut edes vähän jonkun silmiä. Mukavaa myös oli kun kisan aikana sai olla se oma itsensä ja edustaa omaa tyyliään täysin vapaasti.

Kiitos ihan kaikille tästä kokemuksesta, vielä me nähdään! <3

2 kommenttia:

  1. Olipa ihanan kattava postaus kisan loppuosasta, mukava lukea myös siun kantilta. :) Mie kävin jossain välissä etsimässä, että kukas voittikaan kisan, kun en huomannut blogeissa ja mediasta asiaa alkuun. Hieno kokemus varmasti ja saattaahan tälläiset kisat avata muita ovia! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä, kokemuksena erittäin hieno ja ei kytllä harmita että on ollut mukana. mukavaa kaikinpuolin ^^

      Poista