Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Christmas meet-up!!

Hei ja hyvää joulun odotusta kaikille!

Viime viikonloppuna miittailtiin pohjoisen tyttöjen kanssa. Ensin kävimme herkuttelemassa jumalaisen hyvillä suklaakakuille hevi`s deli & cafeessa josta siirryimme kauppakeskukseen joulushoppailemaan. Kauppakeskuksessa oli joulunavaus juuri sinä päivänä ja meitä luultiin tietty esiintyjiksi. Tanssiryhmäksi, satuprinsessoiksi ja vaikka  miksi muuksi :D Ihmiset jopa halusivat ottaa meistä kuvia, sitä ei useasti täällä tapahdu!

Yritin mukailla joulu/talviteemaa asussani.

- <3 -

Hi everybody! We had a christmas meet-up last weekend with local lolitas. First we ate some yummy nomnom chocolate cake at Hevi`s deli & cafe and then we went to do some christmas shoppings. There were a christmas season opening at the shopping center and lot on people  think than we were some kind of dance group or something :D 


Jsk: Infanta
Blouse: Ebay
Shoes: Bodyline (New ones <3 )
Socks: Seppälä
Birds: Stockman


10 kommenttia:

 1. Omnomnom mitä suklaakakkua :P~

  Ihana asu, mikäs sen jouluisempaa kuin pää täynnä joulukoristeita?! hihih ;D
  On jotenkin tosiaan erilaista nähdä sulla paksut platformit ja polvisukat, ihanaa vaihtelua ja jotenkin söpöstystä. Ei ihme kun teitä on luultu prinsessoiksi, harmi kun ette ottanu/julkaise ryhmäkuvaa..mut siis täällä etelämmässä on ihan normaalia, että mittiiläisiä salakuvataan tai sit tullaan tosi usein ihan kysymään saako ottaa kuvaa.

  Onko sinne tullu ounce vai onko ihan vaan kamppeiden raahauskassina?

  ♡ Frillycakes ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toin siskolle tuliaiseksi Helsingistä teetä, siksi Ouncen kassi ^__^ Hii, kiitos, oli ihan omituista olla noin hempeänä liikenteessä mutta vaihtelu virkistää :P Otettiin me ryhmäkuva mutta unohdin kysyä että onko kaikille ok julkaista se niin en nyt sitten laittanut sitä....möö..
   Meitä ei ainakaan minun mielestä salakuvattu vaan tultiin rohkeasti kysymään että saako ottaa kuvan :D muutama halus jopa poseerata meidän kanssa :D Sitten ne oli ihan hämillään kun kerroin että tää on joillekin ihan arkipukeutumista ja että ei me olla mitään esiintyjiä.

   Poista
 2. Hei! Blogissani on sinulle haaste! Upeat kengät muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huoamsinkin haasteen muutama päivä sitten! kiitos! sen kyllä teen, oli sen verran mielenkiintoinen :)

   Poista
 3. Mmmm minkä näköstä kakkua. :3 Ja todella kaunis, talvinen asu. ♥
  Tämä ex-pohjosen tyttö on tulossa uudeksi vuodeksi ehkä Kemiin ni mulle tuli mieleen, et jos oot maisemissa ja aikaa ja mielenkiintoa riittää ni voitas ehkä miittailla jossain välissä? Ois jännä tavata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maisemissa kyllä ollaan, työvuoroista en vielä sille viikolle tiedä mutta ollaampa yhteyksissä ^^

   Poista
 4. Voi miten sykähdyttävän kauniina olit miitissä! Asukuvasta oikein tuntee kirpeän pakkasen tänne ruudun toiselle puolelle. Siis osuva asuvalinta joulumiittiin ^-^ Saispa tänne etelään ihan oikeaakin lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ^___^
   Täällähän ei siis ole lunta eikä pakkasta vaikka Lapissa asunkin :D Eilenkin satoi vettä ja oli neljä astetta plussaa eli se siitä lapin taiasta :D

   Poista
 5. Ihana talvinen asu! Jotenkin tosi erilainen tällä kertaa! Tykkään tosi paljon kun saa nähdä loleja aina joskus vähän erilaisissa tyyleissäkin kuin yleensä :)

  Seraphine & The Striped Box

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Mie kyllä tykkään leikkiä eri tyyleillä ja vaihdella tyyliä aina välistä :) Vaihtelu virkistää :D

   Poista