Sivut

tiistai 16. joulukuuta 2014

Gothic princess

Hei!

Joulu tulee, iiiks!! Pikkujoulutkin on jo juhlittu ja oli niin pirun hyvät bileet, ettei niistä ole kuvia. Ei ehtinyt kuvailemaan kun bailattiin aamu kuuteen asti.
Kovasti kiirusta pitelee ainakin näillä suunnilla, mukava reilu viikon työputki ennen joulupäivää. Silloin saankin levätä kaikki kaksi vuorokautta ja ahtaa jouluherkkuja napaan! Aion jotenkin ehtiä kokaileen kaikkia ihania kalaherkkuja jouluksi. Rakastan kalaa yli kaiken, mutta laatikoita ja rosollia inhoan, joten sellaisia ei miun joulupöydässä nähdä. Kalaa, juustoja, heppaa ja persettä. Siinäpä meidän joulun menu. :D Tietty jotain hyvää makiaa jälkkäriä lisäksi mutten vielä tiedä että mitä...Jokin jäähdyke vois olla jees, tai kinderpiirakka...hmmm..

Tänä vuonna tosiaan perinteet menee uusiksi kun porukat ja pikkuveli helluineen on joulun poissa, oon sit hellun kanssa ihan kaksistaan kotosalla illan..Tai no kolmistaan jos tuo karvakamu lasketaan yhdeksi ;)

Palataan kuitenkin hetkeksi syksyyn ja yksiin kuvauksiin. Kuvailtiin ihan täällä Torniossa Juha Åmanin kanssa ammattikoulun studiossa.  Tässä muutama lopputulos!
Purple skirt, headdress & corset: handmade by me
Black Skirt: Cybershop
Blouse: Surface spell
Parasol: Ebay
Jewelery: Re-style5 kommenttia:

 1. Ihania, tykkään tokasta ja vikasta kuvasta erityisesti ♥

  Ja joulukalat omnoooom!

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniita kuvia! :) Toka ja vika minunkin lemppareitani!

  VastaaPoista
 3. Tän setin kuvat on niiin ihanuuksia!! *___*
  Ihan nappiin sun tyylistä ja tosi onnistuneita kuvia ♥

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista