Sivut

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Wanhat 2015

Vanhat tuli ja meni.
 Itse en tosiaankaan ollut tanssimassa omista vanhoista on jo...10 vuotta! 
Huh heijaa!
Sen sijaan tänä vuonna oli siskon vuoro tanssia ja minähän näppäränä tyttönä tekaisin siskolle puvun!
sisko suunnitteli puvun itse ja inspiraationa toimi Phantom of the opera-musikaali, jonka hän kävi keväällä Lontoossa katsomassa.
Isotöinen puku oli mutta olen enemän kuin tyytyväinen lopputulokseen, tästä tuli niin nätti ja erillainen mitä muilla oli.
(Se ei ollu kyllä vaikeaa kun kaikilla oli korsetti yläosa ja tyllihelma....)

- <3 -

While ago my little sister had a prom and I was honoured to do her dress!
Phantom of the opera musical was a huge inspiration when my sisten desinged this dress. She saw the musical while visiting London last year.
There was a lot of work but it was totally worth it!
I just love this dress, best dress ever made.
 12 kommenttia:

 1. Wau, olet kyllä taitava.. ^^ Sisko oli varmasti enemmän, kuin tyytyväinen lopputulokseen! Tuollaista ei ihan kaikilla ole :)

  VastaaPoista
 2. Tää mekko on niin kaunis ja Ida myös <3. Mekko on just sellanen ku Wanhojen tanssien vaatteiden tuliskin olla. Nykyään näkee niin peruskaurana itseään toistavia mekkoja että ihan kyllästyttää. Suomessa on lähdetty Wanhojen tanssien kanssa Jenkkilän prom-linjalle.

  ☆ Daily Fuckery ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Niitä tyllipukuja on nykyään kaikilla! Näkyi että kaveripirukoilla jopa samanväriset, hiukka tylsää.

   Poista
 3. Vau! Äitinsä tullut tuossa näpräämisessä! T: Äippä

  VastaaPoista
 4. Hieno mekko! Kiva nähdä että vielä jotkut haluaa pukeutua kunnon vanhojenpukuihin eikä niihin kamaliin jenkki tyylisiin iltapuku riepuihin, joita voi pitää muuallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja olen samaa mieltä, vanhoista on tullu tylsät, ennen oli kuva bongailla hienoja pukuja mutta nyt kaikki on samanlaisia. :((

   Poista
 5. Ihana puku! ♥ ____ ♥ Tuo on just sitä perinteisempää ja upeaa wanhaa, ei nuo nykyään Vanhoissa nähtävät puvut. :D *heristää nyrkkiä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aamen!! Kiva että löytyy näin monta vanhojen pukujen kannattajaa ^^

   Poista
 6. Vautsi! Tollaisen mäkin haluisin tehdä :D Siis tosi ihana. En ees muista, koska olen viimeksi nähnyt hihallisen vanhojenpuvun. Tein itse yhden vanhojenpuvun pari vuotta takaperin, se oli justiinsa sellainen tyllikorsettipuku. Mutta sekin oli ihan eri näköinen kun muilla tytöillä, mitään perinteistä blingiä ja pinkkiä-härpäkettä ei oikeestaan ees kannattaisi lähteä tekemään, kun valmiina taitaa saada helpommin ja halvemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eipä nuo kiinanmaalta tilatessa maksa juuri mitään, ei saa Suomessa edes materiaaleja sillä rahalla. Mutta se näkyy sitten istuvuudesta, tosi moni kiskoi mekkoa kokoajan ylöspäin, jopa kesken tanssin.

   Poista