Sivut

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Hellocon 2015

( Mun pieni blogitauko on nyt ohi, olin siis muutaman viikon reissussa, enkä ole päivittänyt blogia saati lukenut blogeja. Alan pikkuhiljaa korjaamaan asiaa :))

Hellocon 2015
Paras Hellocon ikinä!
Kaikki sujui niinkuin pitikin ohjelma oli mielenkiintoista, paikka toimi,  hyvä teema (sirkus ja karnevaalit)  mielenkiintoiset kunniavieraat, paikka oli koristeltu hienosti ja teeman mukaan; isot lisäpoitsit popcorn-koneesta! Paljon hyviä myyjiä, hienoja ihmisiä, bileitä ja upeita asuja. 
Voiko pieni lollero enempää toivoa?

Oma Hellocon-rutistukseni starttasi heti aamulla kukonlaulun aikaan, koska minulla oli suuri kunnia avata koko con. Olin reippaana tytötnä raahannut Torniosta renkaan junassa mukanani, joten röyhelökansalle oli sirkushuveja tarjolla heti aamusta!
Uskon monen yllättyneen, että tapahtumassa oli oikeasti sirkustemppuja tarjolla :D
En ole yhtään aamuihmisiä mutta röyhelökansan eteen teen mitä vain, siispä aamusta heti meikit naamaan, lämmöt päälle ja venyttelyt Glorian takahuoneen käytävällä, sitten menoksi!

(kuvista kiitos FreakyAngel)
Esityksen jälken vaihdoin pikaisesti vaatteet. Tämän vuoden asuni teemanna oli perhosherttuatar karnevaalien henkeen. Asusta on jopa yksi (1) surkeä kännykkäkuva :D Ei siinä hässäkässä ehtinyt mitään asukuvia ottamaan! Myyntipöytien tutkiminen, kirppis ja kavereiden näkeminen meni nyt asukuvien edelle. Anteeksi siitä.

Mekko on hand-made, lupaan tästä parempia kuvia myöhemmin!! :)

Muutaman tunnin shoppailun ja muutaman ohjelman jälkeen oli taas aika mennä vaihtamaan vaatteita. Luvassa oli Carnival of Decadence muotinäytös, jossa olin taikuri!

Suosittelen katsomaan koko upean näytöksen alta:


Muutama virallinen Hellocon-kuva.


( Asuhan on luonnollisesti hand-made by me. Piiiikkusen meinas käpy kärytä tuon hameen kanssa ja vielä junassa ompelin siihen käsin viimeisiä röyhelöitä kiinni. HUH!!)


pääättäjäisten upean balettinumeron jälkeen olikin aika viedä eninpiä kamoja kämpille, vaihtaa taas vaatteet ja suunnata kiinalaisen kautta iltabileisiin!
Iltabileistä ei (luojan kiitos) ole kuvamateriaalia mutta hauskaa oli! Tuli vedettyä kaljaa että heliumia, normaalisti en käytä kumpaakaan :P Tietenkään ei pidä unohtaa herkullista ämppärillistä mansikkamargaritaa
 Kiitos vielä kaikille seurasta!

Tässä vielä mun shoppailut!
 Baroquen JSK, Lady Slothin Ravens mansion hame (oon kuolannut tätä pitkään, tuuri että löytyi) Talking to Myself:in korppikoru hameelle kaveriksi, sekä muutamat sukkahousut. Kirppikseltä mukaan lähti kaksi hametta; samettinen Innocent Worldin hame ja toisen merkkiä en muista. Muutaman lorina Liddelin sukkahousut jäivät vielä vaivaamaan mieltä, häätyy tilata. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti