Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Kitaconin katumuotinäytös

Aina kun Kemissä järjestetään Kitacon tai Mangapäivät, pitää myös olla muotinäytös!
Tämäkään päivä ei ollut poikkeus! Tällä kertaa luvassa oli katumuotinäytös, joten muutkin tyylit kuin vain lolita olivat esillä :)
Olin säästellyt synttärilahjaksi itse itselleni ostamaa Metamorphosen mekkoa näytkseen kuukauden päivät ja ah, se oli niin ihanaa päästä sitä käyttämään. Rakastan mekon printtiä ja merirosvo-henkeä.

Tietenkin kun kyseessä on merirosvoprintti niin tietenkin asussa pitää olla myös merirosvahattu! Yllättäen mieleistä ei löytynyt mistään joten päädyin tekemään sen itse.
 Ensin tehtiin pienempi proto ja vasta harjoittelun jälkeen itse näytöshatun kimppuun. 
Siitähän tuli tietenkin eeppinen! Täydellinen se ei vielä ole, kaavoissa on vielä muutama pikkuinen viilaus tehtävä mutta ensimmäiseksi varsinaiseksi hatukseni tämä onnistui hyvin! 
Olen ylpeä ^^ 

Näytöspäivänä kävimme ensin näytösporukan kanssa kiinalaisessa syömässä ja vaihtamassa kuulumisia, oli mukavaa nähdä Oulun ja Rovaniemen röyhelöpyllyjä pitkästä aikaa, toivottavasti näemme pian uudestaan!

Oma asuni:


JSK: Metamorphose
Blouse: Ebay
Vest: 2nd hand
Tights: Leeloo
Shoes: Pleaser 
Hat: HandmadeTässä erittäin hyvin valaistu video näytöksestä, voin vakuutaa että kaikki olivat erittäin upeita asuissaan ja oli hauska huomata että meitä gootteja oli kerrankin enemmistö, gothicin paluu, jes!!


8 kommenttia:

 1. On kyl nii eeppinen hattu! Upeeta nainen! :D
  Ikuisuushankinnassa itselläkin tuollainen merirosvohattu, tarvii varmaan väkertää.
  Tuossa printissä on aivan ihania nuo sudet! <3 Mun tyttö on ihan susihöpö ja se on tartuttanu sitä muhunkin. x)

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä myös ollut ikuisuus hankinta, sitten kyllästyin ja opettelin itse :D Sama juttu kävi aikoinaan bonnettien kanssa :ED Aika helppoja nuo on tehdä mutta kaavat pitää olla millilleen oikean kokoiset, muuten pääse kirosanoja ;)

   Poista
 2. Aivan mahtava asu! Nousi yhdeksi lemppareista sun asuista!

  VastaaPoista
 3. Aivan IHANA hattu, suorastaan maaginen <3
  Esitys näytti komealta, hienoa nähdä muutakin kuin lolitaa :D Vaaleimmat asut olivat tosin valkoisia siluetteja, onhan sekin taiteellisen näköistä ^^' Mahtava alkubiisi muuten. Toivottavasti täällä Turun lähelläkin järkätään jotain ohjelmaa kesän kuluksi... Ja pian saa muuten kärkkyä Helloconin loppuja taas, onneksi sille löytyi taas järjestäjiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie en käsitä miten ne aina onnistuu mokaamaan nuo valot! Aina palaa videot puhki :((((
   Oi kesä ja hellocon, ja Alice and the parates! Mun lemppari. alkaa ihan älytön rahan säästäminen että saan ostettua jotain kivaa sieltä :)

   Poista
 4. Hemaiseva on, päästä varpaisiin! :D Muakin kutkuttaisi kokeilla pirate lolitaa, ehkä vielä joskus... Hattujen tekeminen on hurjan hauskaa, Kostyymissa tuli tehtyä muutama ja täydellinen iso kolmikolkka on itsellänikin tekolistalla! Tuo on ihan mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirate lolita on kyllä mun lemppari "alalaji" Tekis hirveesti mieli ommella sellaisia aristokraattisia piraattivermeitä ;D

   Poista