Sivut

lauantai 23. tammikuuta 2016

Yule presents

Olen ollut ilmeisesti kovinkin kiltti, koska sain vaikka mitä mukavaa joululahjaksi!
Materian lisäksi sain rahaa, jotka laiton säästöön Helloconia varten.
Helloconista ostan sitten lisää materiaa!
Äidiltä sain Queenin keikkalipun! JES!

Tietty muistin lahjoin myös itse itseäni ja tilasin uuden mekon sekä hameen.
 Tilasin mys muutamat uudet tankoilukengät Boutique LouLou:lta mutta he sössivät tilauksen niin pahasti, että taidan jäädä ilman kenkiä -.- 
Toiset kengät eivät ole vielä tulleetkaan ja päälle kuukauden odottelun jälkeen ensimmäisenä saapuneet popot oli täysin väärät. Sapettaa. Inhoan tätä palauttelu ja vaihtelu-rumbaa. Asiaa ei yhtään auta että Lou lou:hun ei meinaa saada yhteyttä eivätkä he vastaa sähköposteihin.

Tässä minun lahjukset!
Sain paljon koruja, teetä, suklaata, sarjakuvia, laukun, kosmetiikkaa, tossut, sisustustarroja, tonkan viiniä ja monster high-nuken.
MMM..ihanan karvainen matto <3

Yksisarvisen kakkaa <3

Lady Slothin korsettihame. Rakastan tätä printtiä; haamujen tanssit <3Ista Mori mekko. Myös tämän printtiin rakastuin. Rakastan Liisa ihmemaassa-teemaa lolitassa.
- <3 - 

I have surely been a very nice girl because I reseived so many gifts! I got jewelery, chocolate, bag, costetics and money. I saved most of the money for Hellocon so I can buy a new dress there. and I got ticket to Queen consert!!

I also bought myself new dress and new skirt.
From me to me <3

(ps. mun piti alkaa päivittämään useammin mutta olen nytkin yrittänut kolme (3) päivää ladata kuvia photobuckettiin huonolla menestyksellä. Pakkaset jäädytti meidän netin x(()

2 kommenttia: